2011. május 26., csütörtök

Gyulai üdülés 3éj/2 fő, apartmanban NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

ÜDÜLÉSI UTALVÁNY: Borostyán Apartmanban Gyulán
BEMUTATÓRA SZÓL! AJÁNDÉKNAK IS KITŰNŐ!
Pihenjen Gyulán, közvetlenül  a vár szomszédságában.  Kiránduljon a környéken, fedezze fel a gyulai várat, és a várost, fürödjön az egyik legszebb gyógy-és élményfürdőben, és élvezze a  kultúrált szórakozást  a gyulai várszínházban.
Időtartam: 4nap / 3 éjszaka / 2 fő részére
Gyerekek 0-3-éves korig a ház vendégei
Ellátás: önellátás
Zárt parkoló.
Elhelyezés:  teljesen felszerelt apartmanban (tv, fürdőszoba, hűtőszekrény, )
Egyéb szolgáltatások: szauna, szolárium, kerékpárkölcsönzés, programszervezés
 Beváltható: 2012. április 27-ig, Kivéve: Ünnepnapok.
 Üdülési csekkel NEM FIZETHETŐ!
Az Apartmanról:
Az új építésű apartman Gyula belvárosához közel, a Gyulai Vártól és Várfürdőtől 1 perc sétára található. Saját zárt parkolóval rendelkezik, ahol a gépjármű biztonságban van. Vendégeink saját kulcsot kapnak, mellyel szabadon, korlátozás nélkül közleked-hetnek. A szálláshely minden igényt kielégít, az udvaron lehetőség van szalonnasütésre és grillezésre.
Az idelátogatókat jól felszerelt konyhasarok, tágas nappali (2-2 személy elhelyezésére alkalmas kinyitható heverőkkel) és különbejáratú hálószoba (2 személyes franciaággyal) fogadja, kényelmüket gyönyörű fürdőszoba és külön wc szolgálja. A légkondícionálóval felszerelt padlófűtéses apart-manban kábeltelevízió, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, elektromos tűzhely, teafőző, kávéfőző, étkészlet és edénykészlet, hajszárító és vasaló biztosítja vendégeink kényelmét. A tisztítószer, a mosogatószer, az ágynemű és az ágynemű huzat az alapfelszereltséghez tartozik.
Szívesen teljesítünk egyéni kéréseket is: segítünk programjaik szervezésében, a város és környékének megismerésében, a Várszínházi előadások jegy elővételében, stb.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 11:39
. Gyulai üdülés 3éj/2 fő, apartmanban NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése