2011. május 31., kedd

38-40 M-L ZARA pamut felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

3 hétre a PP program miatt teszem fel a termékeket, ha tetszik,  tegyél rá licitet, s teszek rá  előre hozott zárást, ( Kivéve 1 Ft-ról indított aukciók. ) 24 óra múlva akár a tiéd is lehet!
Sok-sok kis méretű ruhát vásároltam össze barátnőmnek, sógornőmnek, amik még sem kellettek, így 1 Ft-ról indítom ezeket. A próba baba teteje 38-as, mell 85 cm, a legtöbbje erre a méretre jó, annyira kicsik, annyira sok van, ne haragudj, nincs időm méregetni - ezért ennyi!!
Állapotuk használt, de még simán hordható, jó, szakadt, vagy foltos nem volt közte. Mosni kell, boholytalanítani esetleg a pamutos vagy kötötteket, de szerintem látszik.
Márka: ZARA
Címke szerinti méret: 38
Anyaga: sztreccs pamutOS
Egyéb főbb jellemző:  
Méretek:
Hossza: 56
Melle 2 x43-55
Posta  170 / 395
Csak az aukció nevében megjelölt ruha darab, s nem a kiegészítő az eladó!!
Kérem licitálás előtt olvasd el – ha valami nem vilagos vagy további információkra vagy kíváncsi KÉRDEZZ!
Termékekről:
- a képek a termékekről készülnek, hűek.
- a próba baba 38-as méretű, így több termék "lóg" rajta, vedd figyelembe!
- használt termékeknél: csere, visszavásárlás és garancia nincs!! Nem veszek vissza terméket, ha még sem jó, még sem tetszik, nem olvastad el, stb kifogásokkal, ha ezt tudomásul veszed, licitálsz, megveszed, Egyedi ad-vétnek számít, amelyben ezt elfogadtad. ( Használt ruhás boltba sem lehet visszavinni termékeket, semmilyen cserére, vagy ha nem nézted jól át, vagy mérted (mérettetted) meg!
- Próba : 4-5. 000 Ft vagy magasabb értékű terméknél lehetséges, csak lakcímemen, előre egyeztetett időpontban, de azért, mert rád valami nem jó, nem gyűjtök semleges/negatív értékelést! ( Én pl csizmát úgy vásárolok, hogy az eladóval megegyezek, hogy elmegyek próbálni, s ha a vastag lábszáramra nem jó, akkor pozitív értékelés mellett 6%-ot kifizetek, de a csizmát nem hozom el -  azt hiszem ez korrekt, nem fogom rontani az ő értékeléseit, mert én akarok próbálni, megnézni, s az is kedvesség, hogy ebbe belemegy! Ha nem fér így  bele, de próbálgatni akarsz, ne licitálj!!! ) 
Szállítás, posta, átvétel:
- minden terméket tudok postázni, vagy küldetni, kivéve: ha a személyes átvételt jelöltem csak meg!
- 100 Ft összvásárlás alatt nem postázok, csak személyesen lehet átvenni!
- 1000 Ft alatt XIII. -k. -i lakcímemen, 1000 Ft feletti XIII., VI., II., III., XI. Kerület egyes részen, az ÁLTALAM megadott időpontokban lehetséges  )
- a hatályos díjak szerint postázok, csomagolási ktg-et nem számolok fel, kivéve ha TE extrában kéred, vagy máshogy nem veszi fel a posta, futár!  
-
Alap információk, Fizetés:
-Kérem a nevem melletti i+ Ismerj meg! oldalamat olvasd el, a szállítási személyes átvételi lehetőségek végett!
- Ha megnyerted a terméket kérlek 3 napon belül jelentkezz, az automata e-mailre válaszolva, miként kéred az átvétlet ( személyes vagy posta ) és rendezd 1 héten belül!
- Legtöbb terméknél a Szállítási fül alatt találod a postaktg-et, minden aukciómban, és az automata T-V/ V-s levelemben is megy a számla számaim, nem kell ezeknél újabb levelemre várni, azonnal utalhatad a posta ktg-gel emelt összeget, s írhatod nekem a címedet!!
Köszönöm, sikeres licitálást!
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 17:13
. 38-40 M-L ZARA pamut felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése